Lördag igen!

Fick en bunke underbara kortskisser av Sanna för ett antal dagar sen, och har nu fått tummarna loss att testa en av dem. Det resulterade i det här kortet.

36103-17

Stämpel från hÄnglar. Jag har "gjort" bakgrundspappret med hjälp av foamstamps från Making Memories och grön Encore-dyna. Resten av dekorationerna är utstansade QK-motiv

Försöker bygga upp ett litet kortlager, så ni lär få se en hel del kort framöver ;o)

Igår öppnade en ny svensk stämpel-/scrapbutik på nätet Easer och jag kunde förstås inte motstå att köpa några helt bedårande stämplar från Eat Cake Graphics. Vi får väl se när de dyker upp i lådan!

Sitter annars mest och väntar på att det nya hÄnglar klubbpaketet ska komma och på att nästa vecka ska gå fort så att jag kan komma iväg till Helsingborg och stor srapmässa och scrappizträff *längtar* Det ska bli så spännande att få träffa alla goa människor som man tycker att man känner via nätet...

Så ska jag se till att bli frisk också, dras just nu med en förkylning bestående av snuva och halsont. På måndag bär det i alla fall av till jobbet - är lite trött på att vara hemma nu efter snart 4 veckors föräldraledigt och VAB:ande!

Kramar
Linda

Kommentarer
Postat av: Sanna - liljan_

Åhh!! Ditt kort är så underbart! Det där med kortlager låter ju toppen, det skulle man fixat till... Baaara några dagar kvar nu! iiihhhh!!! kram!

2006-03-25 @ 19:00:13
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: Sara

Ursnyggt även detta! Du inspirerar massor!! gillar dina QK-kort!!

2006-03-26 @ 13:50:30
URL: http://sarasscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0