Vardagen just nu...

Det händer en hel del här hemma!

Vi håller på och "renoverar" i tvättstugan - jag har ända sedan vi flyttade in velat fixa till lite mer bänkyta i vår ganska stora, men dåligt planerade tvättstuga. Nu har vi kommit igång med projektet vilket även inkulderar; nya överskåp = massvis med mer förvaring, en garderob till = plats att hänga barnens ytterkläder *jippie*, som sagt mer bänkyta och en ny vask!

Det kommer att bli såååå bra när det är klart!!!

Lillskruttan tar språng i utvecklingen, under två veckors tid har hon lärt sej sitta själv och dessutom har hon börjat krypa! Hon reser sej till knästående mot allt hon kan, men har inte riktig koll och en del gånger slutar det tyvärr med att hon bankar huvudet i golvet... Trist att man inte kan vara överallt hela tiden :o( Igår reste hon sej dessutom upp helt när jag satt i soffan - nu har man ännu mindre koll på henne - hon är verkligen överallt hela tiden!

image257

Oscar är ett underbart, gulligt, härligt trotsmonster. Ibland håller han på att driva sambon och mej till vansinne och ibland är har världens goaste unge - jobbigt för alla inblandade! Han älskar sitt lego (nu börjar duplot bli mindre intressant och han vill leka med mitt och sambons gamla lego från när vi var små) och tycker att det är väldigt roligt att kolla film på TVn. Dessutom tycker han det är supermysigt att sitta i knät och lyssna när man läser för honom!

image258

Ja, livet rullar på, det är skönt att ha kommit in i lite rutiner här hemma - jag är en inbiten slappare, gör inte fler knop än nödvändigt (måste ta mej i kragen och gräva mej igenom tvätthögen!) - men nu kan vi i alla fall ha lite koll på när saker ska göras och livet går att planera lite bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0