Liten sjukling!

Oscar har åkt på någon tråkig magsjuka. Han har kräkts några gånger per dag sen i fredags, men inte jättemycket. Trist hur som...

Sitter och väntar på att bli sjuk känns det som... Valborgsfirandet fick ställas in och Jonas har fått snickrat lite till! Snart har vi - tro det eller ej - en inredd övervåning! *yi-hooo* Inget ont som inte har något gott med sej brukar man ju säga...

Nåt pysslat har det inte blivit - har mest suttit med Oscar i knät och glott på TV...

Hoppas att ni har en trevligare valborg än vi!

Kram!!

DT-ansökan och lite till...

Har haft lite trubbel med elkopplande sambo ikväll, så det får bli ett snabbt inlägg här innan jag går och lägger mej!

Jag har äntligen fått iväg min DT-ansökan till
Pysselmyran. Tack Sanna och Åsa för all pepping och alla goa kommentarer jag fått av er på det jag gjort!

Här har ni de fem korten jag skickade till Sofia:

    


Idag dök äntligen mina efterlängtade nya distressrefiller upp - har gjort mej en liten färgkarta, så jag vet vilken färg jag vill använda. Mitt nya problem nu är att hitta en bra förvaring till alla mina små söta flaskor : )
Vilka i-landsproblem man kan ha...

Imorgon är det jobb igen, har ju varit hemma och varit föräldraledig idag. Nästa vecka är en kort en - skönt!!!

Nu ska jag gå och sova!

Kram!

hÄnglar-mingel!

Nu vet jag att mingelkorten jag gjorde har nått sina mottagare, så nu vågar jag lägga upp dem här.
Det var sååå roligt att göra dem, och jag ska väl inte sticka under stol med att jag inspirerats massor av Linda (muhren) och hÄnglar-Marie!
Ännu roligare blev det när jag fick höra att de som fick korten blev glada för dem!


  36103-26

Igår fick jag mina Pysselmyran-stämplar. Har börjat klura på vad jag ska kunna hitta på med dem. Ett kort är klart, men har inte scannat det ännu.

Och alla de nya distressfärgerna + Black Soot kommer inom det närmaste flytta in hos mej - ojojoj vad det ska målas då!

Kram!

Påsklov!!!

Så skönt det är med lite lov!!! Idag har jag och Oscar varit och köpt present till Clara som ska ha födelsedagskalas lördag. Det blev en grovdammsugare till Jonas också...

Har scrappat lite idag! En LO med min lilla tokstolle som hittade sin pappas kalsingar - självklart ska man ha dem på huvudet : )

36103-24

Har äntligen fått tummarna loss och beställt de nya distressfärgerna! Och på lördag ska jag och Sanna åka till Löberöd och shoppa loss!!!!

Kram

Påsk kort!

Glad Påsk på alla er blogg-besökare!!!

Jag har suttit och gjort lite påskkort - i all hast...

Här hittar du resultaten:

   

Tuppen kommer från hÄnglar-klubbens senaste månadspaket. Kaninen är en stämpel från Eat Cake Graphics.

Får se om jag får lite stämplar från Pysselmyran i veckan - så att jag kan scrappa lite fler kort!!! (Och kanske till och med ansöka till Pysselmyrans designteam :o) )

Kram!


Magsjuka *blä*

I tisdags natt kräktes Oscar ner hela mej och min säng - jaha, maginfluensa tänkte jag och förberedde mej mentalt på en natt med mer spyor, men det var visst bra så!
I onsdags kom Jonas hem och klagade på att han kände sig konstig och illamående. Han trodde då att han ätit nåt dåligt på dagen. Så på kvällen var det hans tur att "offra till porslinsgudarna". På morgonen efter kände han sej ganska okej igen.
Och nu har ni nog klurat ut resten själva! Jag åkte och jobbade på morgonen trots att jag kände mej lite illamående (min mage brukar strula med mej och jag mår illa ofta utan att det är nåt med det). Det blev lite värre framåt dagen och när jag kom hem mådde jag så illa att jag inte kunde äta.... Sen gick det som det gick!

Ja, ja, magsjuka drabbar väl alla, tänker ni. Ja men varför precis när jag ska vara hela helgen på scrapmässa och Scrappizträff!!! Nu sitter jag här hemma, sur och fortfarande något illamåeende och bara är arg på skitbacillerna Oscar fått med sej hem från dagis!

Hoppas att det inte dröjer allt för länge till nästa mässa/träff så att jag kan träffa alla underbara scrappade som jag missat denna helgen - och pengarna jag sparat får jag väl lägga på hög till ett annat tillfälle!

Kramar
Linda