Fler "måste"-kort...

Det är ju jättehärligt att göra kort men ibland blir det bara inte av att man sätter sig ner och gör de där korten som man borde/måste göra...

Idag har jag gjort två kort till som jag har tänkt göra lääääänge.

Det ena kan jag visa upp för jag är ganska säker på att mottagaren inte kikar in här, men det andra får vänta till nästa vecka då det nått sin mottagare ;o)

image198

Jag märker nu hur mycket användning jag har av min QK-tång och av revvan. Jag tror inte att det är mycket som scrappas utan att det är någon QK-detalj på. Två av mina favvis dies som går varma är den här "scalloped"-ramen och blomman som jag använt på kortet nedan (som för övrigt har fått lite glitterlim på sej nu). Tycker att de är så härliga att rama in stämpelmotiv med eller att använda till journaling-"rutor"!

Och glitterlim känns också så gott som självklart på mina kort nu för tiden... Det är rätt roligt att tänka på hur mycket man använder som man aldrig ens skulle funderat på när man började med den här hobbyn. Och även hur mycket man använde innan som man nästan aldrig använder nu!!!

Jag är en hamster och sparar på allt - har extremt svårt för att göra mej av med någonting. Har gått och klurat på att sälja lite grejer - men jag vet ju inte till 100% att jag inte vill använda det imorgon eller nån annan gång - så det lär nog inte bli så mycket av med försäljningen...

Bebiskort!

Min kusin och hennes sambo fick en liten tjej i veckan och så klart måste de ju få ett litet kort till sin lilla prinsessa.

image197
Papper: Bazzill och CBX Stämpel: hÄnglar Resten: utstansat QK

Skissen till det här kortet kan man hitta i Linas kortskissblogg (nr 24)

Lika men ändå olika...

Igår scrappade jag ett av mina absoluta favoritfoton i två varianter - en till Oscars album och en till Ebbas...

Helt olikt allt annat jag scrappat innan - hysteriskt för att vara jag *fniss*

image195

image196

Inte helt lika och men nästan :o)

Scrapsöndag!

Min underbare sambo tog hand om våra två gnälliga barn under större delen av söndagen så att jag fick en chans att scrappa lite till! Tack älskling!!!!

Tre LOs lyckades jag skapa! *nöjd*

Jag har inspirerats mycket av skisser på
Webmosterhelenes skissblogg

image192

image193

image194

Jag är verkligen supernöjd med min QK Revolution och de nya cookie cutter diesen jag köpt. Och QK Diesel alfabetet är ju bara såååå snyggt och användbart!!!

Jag har försökt få till mer journaling på de här LOsarna, och har märkt hur svårt det är att få med allt man vill utan att det blir en hel uppsats. Det är dessutom svårt att få till journalingen snyggt.... Jag vill inte skriva direkt på en färdig LO för jag är lite nervös för att skriva fel eller att det ska se hemskt ut - får jobba mer på det där!!!

Hoppas jag får mer scrappat i veckan!

...en till...

Mina bilder jag beställde kom igår och jag kunde bara inte låta bli att scrappa ett av mina favvisfoton igår.

Nattsömnen blir det lite si sådär med när man sätter igång att scrappa har jag märkt....

Här kommer i alla fall gårdagens alster!

image191
Papper: Bazzill och CBX
Dekorationer och text: QK
De tre halvpärlorna är från MM

Jag har använt mej av en skiss av
Webmosterhelene. Den här skissen är det. Kolla in alla härliga skisser som Helene bjuder på!

Man ska passa sej för vad man gör när man är trött. Innan jag packade ihop och skulle lägga mej igår så skulle jag bara skriva dit datumet fotot var taget på "gemet". Det blev asfult en gång, men andra gången blev jag nöjd. I morse skulle jag scanna LOn och ser att jag skrivit 06 istället för 07. Ja, jag måste varit TRÖTT!

Och det är jag nu också - känns som om det är dags att nanna kuddden!


Wiiieee - scrappat!!!

Har ÄNTLIGEN lyckats få lite tid att scrappa!

Beställde en massa nya foton som förhoppningsvis kommer ett dimpa ner i lådan idag så jag tyckte att det var dags att få scrappat de gamla korten som ligger och samlar damm. Hittade en förstoring på O - fotot taget dagen efter han fick sin älskade trehjuling...

image190
Papper - Bazzill och CBX, journaling stämplar - autumn leaves, dekorationer och titel Quickutz

Nu fyller store killen snart tre och önskar sej en riktig "dicke".

Hoppas kunna visa upp mer scrappade LOs här inom kort!!!

Gjort lite kort...

I väntan på de nya stämplarna har det blivit två kort med gamla stämplar:

image188

image189

I eftermiddag ska vi fira svärmor som fyller år imorgon.

Igår hade vi ett fullspäckat schema - vi träffade Oscars dagiskompisar mellan ett och halv fem och sen hem, kvickt som attan, och ta emot gäster här hemma... Vi hämtade mat på kinarestaurangen och det var suuupergott!!!