Lite mer kortmakeri...

Jag har köpt en del av kortmakarens Filurer - de är verkligen roliga att jobba med.

Det är kul med stämplar som kan passa alla - och som inte är så sockersöta som många av de svenska stämpelföretagens stämplar är!!!

     

Filurerna hittade sin plats på årets morsdagskort också...

     

Nu ska jag gå o sussa kudden - barnen lär väl vakna tidigt imorgon!

Lite kortmakeri

Jag fick lite nya stämplar från Pysselmyran för ett tag sen och har fått till några kort med dem, visst är stämplarna härliga!!!
image144


image145

image146

Morsdag!!!

Så har jag fått uppleva min första morsdag som tvåbarnsmamma! Vi har haft en härlig dag full med mammor här hos oss. Vi har firat tillsammans med båda våra mammor och min farmor samt sambons mormor (och tillhörande män som finns i livet)

Vi har fikat och käkat grillat kött. I år körde vi en liten knytis variant... Alla hade något med till fikan och vi stod för maten på kvällen - baka är inte min starkaste sida :)

Jag fick ett par hantlar (som jag önskat mej) av mina älsklingar i morse, hade inte räknat med att få något så jag blev jätteglad att sambon kommit ihåg dagen :)

Här kommer en bild på mina små älsklingar taget tidigare i veckan!

image143


Hrm, när ska alla vara friska???

Ebbas mage har lugnat ner sej igen, men nu är det storebrors tur :( Han började bli förkyld igår och idag har han haft feber och varit supergnällig. Han har klagat på att han har haft ont i örat och i benen - så det är nog en rejäl förkylning han har åkt på. Hoppas bara att inte den biter på Ebba - just nu känns det inte som om jag orkar med mer än en sjukling åt gången....

Från att ha sovit typ 21 timmar/dygn (lite överdrivet kanske) så har Ebba bestämt sig för att hon inte behöver sova något alls. Tja, idag har hon vilat en gång ordentligt och sen några korta snuttar. Och hungrig som en varg var hon nu ikväll! Hade hon fått bestämma hade hon legat vid mitt bröst hela kvällen!

Det var min rapport för idag!

*Kram*

Sjuk bebis :(

Det är aldrig roligt när någon är sjuk, men när ens lilla tjej på 6 veckor är förkyld, får feber och ont i magen - då är man inte så barsk.

I lördags var jag och lillsnuttan inne på barnakuten eftersom hon efter en och en halv veckas förkylning fick feber :(

I fredags eftermiddag vaknade hon flera gånger och skrek hjärtskärande och otröstligt. Ont i magen förmodligen, redan då...

I alla fall - läkaren (superhärlig och förstående) kom fram till att det med största säkerhet var förkylningen som orsakat febern. Vi blev ordinerade alvedon-suppar och näsdroppar.
Febern hängde i tills igår då den släppte, men magontet fanns kvar.

Fattar INTE hur föräldrar till kolikbarn står ut. Jag håller på att gå sönder inombords varje gång hennes mage krampar och hon skriker så hjärtskärande. Började på riktigt med minifomdroppar i måndags kväll - vi trodde hon hade ont i öron, hals eller så innan... Har gett henne lite magmassage också. Idag verkar det som om hennes mage lugnat sig, bara att hålla tummarna att det fortsätter att bli bättre och inte utvecklar sig till kolik. Än så länge har hon mest haft ont i magen på dagen och kolik brukar ju komma på kvällar och nätter...

Man får ju veta att man lever med småbarn, snälla ni som orkar läsa - håll en tumme att Ebbas mage blir bra nu!