Förkyld vecka...

Kottarna har varit (och är) rejält förkylda - så vi har varit hemma alla tre hela veckan.

Det märks på O som klättrar på väggarna nu. Hoppas att alla är någorlunda friska och i a f feberfria imorron så att vi kan komma ut och få lite friskluft.

I tisdags körde jag och hämtade mitt paket i Hässleholm. Hur tusan kan man tycka att det är smart att ha paketutlämning allra längst ut på ett industriområde - typ så långt från centrum man kan komma... O var lycklig för han fick testa på McDonalds i Stoby och det var spännande som tusan! Han kollade noga var man skulle slänga allt och han ville gärna åka dit igen... Får väl kanske bli när vi är på väg till Helsingborg nån gång...

BindItAll:en (mackapären) kommer nog inte att gå allt för varm här hemma - men tidigare har jag inte velat göra minialbum eftersom jag inte velat köpa dyra album i alla möjliga storlekar och inte haft något vettigt sätt att få ihop det annars... Men den här mackapären verkar det lätt att få till det - vi får väl se hur det blir med det! det ska bli väldigt roligt att testa! Resultatet kommer definitivt att visas här i bloggen!

Dagens LO!

En LO har det blivit idag. En helt okillig LO till min killige kille *fniss*

Rosa och lila är BLÄÄÄÄ!!! säger han. Fy, flickkläder och flickleksaker... Hrm, fy på morfar som lärt honom det!!!

Men den här godkändes i alla fall och kommer åka in i albumet imorron!

image311

Fortsätter att beta av gamla papper och dekorationer.

Nästa projekt är ett 8x8 eller 6x6 album (med Bind It All:en) om E:s dop. Lutar nog mot 6x6... Blir knepigt har aldrig scrappat nåt så litet med foto tidigare, men det ska nog gå det oxå!

Åhhhhh - sååååå arg!!!!

Företaget jag har beställt min Bind-It-All ifrån har varit så smarta att de skickat mitt paket med bussgods. Nu så ska jag tydligen behöva köra 8 (ja ÅTTA!!!!) mil tur och retur för att hämta mitt paket - som jag har betalt frakt för.

Hur förbannad blir man då. Dessutom till råga på allt så har bussgodsutlämningsställe bara öppet på vardagar mellan 9 o 17 + att de har lunchstängt.

Jag sitter här hemma och är arg så att jag håller på att explodera. Har mailat butiken så nu får jag väl se vad de svarar.

Lite kort...

Här kommer tre grattiskort som jag lyckats åstadkomma senaste tiden...

image308

image309

image310

Lite scrappade LOs

Året började bra med en hel del LOs som scrappades snabbt och lätt medan sambon hade semester och jag fick lite tid för mej själv... Sen har det inte blivit mycket scrappat.

Här årets första LOs!

image304

Bilder från Ebbas födelse - inte det bästa LO jag gjort, men nu är bilderna scrappade i alla fall...


image305

Första badet dokumenterat. Använt lite chipboard som bara legat och skräpat. Måste se till att göra av med grejerna jag har så att jag kan köpa lite nytt...

image307

Ett av mina favoritfoto med båda busfröna. Storebror tar så väl hand om sin lillasyster.

image306

Och så får jag ju inte glömma att scrappa till Oscar också. Den här satt låååångt inne - det krävdes mycket lockande för att få fram den...

Längst ner på alla LOsen är det en liten bit som saknas - jag orkade inte scanna i fyra delar, så det får vara så här!

Mysfika!!

Tack vare Matilda har jag kommit i kontakt med ett gäng tjejer här i stan som träffats via Familjeliv och som brukar träffas och fika på Barbacka nån gång i veckan.

Idag var vi med och fikade för första gången. Det var mysigt att komma ut och träffa lite nya människor!!! Det kommer vi garanterat att göra om!

Klockan 9 lämnade vi Oscar på dagis och sen promenerade jag, E, Matilda och hennes dotter in till Barbacka. Vi var där rätt så långt innan de andra tjejerna och deras barn kom, men det var skönt för vi hann snacka lite skit med varandra under den tiden!!!

Vid tolv kände vi att det var dags att röra på sej och vi tog en runda på stan och promenerade sedan och handlade lite nya promarkers hos SKC. Lagom till att Oscar skulle hämtas på dagis så var vi på plats - en härlig förmiddag!!!