Hur däckad kan man bli?

Men hallå, jag trodde inte att man kunde bli så här dålig av en influensa.

I söndags började jag känna mig matt och orkeslös och började få ont i muskler o leder - med hjälp av min otrolig slutledningsförmåga konstaterade jag rätt snabbt att det inte skulle bli någon rolig vecka...

Idag har jag sovit rätt så exakt hela dagen. Morgonen började med att jag nästan svimmade inne på toa efter att jag snutit mig för hårt... Det är inte mycket det fina tål.

Nu har jag i alla fall bestämt att jag stannar hemma hela veckan, förhoppningsvis blir det inte längre än så, men det verkar som om O också har fått en släng av min sjuka, nu ikväll hade han 38 grader, och det är varmt för att vara han...

Håll tummar och tår för att jag och familjen blir friska snart!

Snart...

kommer en svensk amigurumi bok, skriven av Mia Bengtsson.Jag har redan lagt in bevakning på den, så den kommer definitivt att bli en del av min pysselboksarsenal!!!

Superspännande - längtar redan efter en ny bok med projekt att kasta sig över!!!!

Projekt på G...

De senaste dagarna (i samband med barnens  magsjuka) har jag virkat på ett nytt projekt.

Det ska bli en kise-katt till store killen - han fick  välja en figur ur den underbara amigurumi-boken Amigurumi!I natt strax efter midnatt hade jag kommit så här långt...Ska se om jag inte kan få honom färdig ikväll... Lite jobbigt att sitta med ett halvfärdigt projekt när man har miljoner andra man är sugen på!!!

Stay tuned for updates!!!

Liten present till en ny liten kille...

Jag hittade ett mönster hos en tjej på Etsy.com på mini-crocs och jag belv bara sååå sugen på att virka såna. Vilken tur att Sanna fått en liten kille som behövde en present :o)

Sagt och gjort det blev ett par virkade mini-crocs och en klok uggla till den lille guldklimpen!Mönstret på crocsen hittar du här.

Och mönstret till ugglan hittar du i den här boken.


Min nya last...

Japp, det är sant - jag har skaffat mig en ny last, och det är väl dags att väcka bloggen igen och tala om det...

Jag har börjat virka, oj vilken mental avkoppling. Man kan sitta var som helst och allt som krävs är väl egentligen ett nystan garn och en virknål sen är det bara att köra igång.

Tänkte att jag skulle visa några av de grejer jag gjort de senaste veckorna...


Två filurer som väntat ett bra tag på att bli monterade - det där med att brodera ögon får jag träna på :)
Mönstret har jag hittat gratis
här!


Efter att ha blivit inspirerad att göra en liten miniprinsesstårta i fröken Elsas virkblogg så gjorde jag ett eget försök. "Tårtpappret" är en gammal virkad miniduk (glasunderlägg ???) som jag fått av någon gammal släkting för ungefär en miljon år sen...


Här har vi barnens kakmoster med en varsin oreo-kaka. Visst ser de sugna ut :) Lite lurigt att virka med lurvigt garn...
Här har jag hittat ett kanonbra mönster!


Och så en liten virkad korg som lillsnuttan har sina nappar i, eller kan ha sina nappar i, för det mesta ligger de spridda över hela huset ändå...

Mmmmm, måste ju testa om kakorna är nåt goda. Ingen vidare bra smak enligt lillsnuttan!


Ja, inte var det lätt att låta grejerna vara medan mamma skulle fota, men belöningen kom efteråt när man fick leka med alla grejer samtidigt!!!

Det finns mer att visa, men det kommer en annan dag - nu MÅSTE jag verkligen sova - jag ska ju jobba imorron också!

Blog-candy give away!


Så var det dags för Starving Artistamps att ha en ny give-away av sina nya underbara Doodlefactory-stämplar!

Ta chansen och var med i deras utlottning av ett stämpelpaket värt $40!

Här kommer länken
http://starvingartistamps.blogspot.com/2009/01/new-releases-and-some-blog-candy.html

Starving Artistamps has a giva-away blog candy in their blog now. It is a set of new doodlefactory stamps that you now have a chance to win! Follow the link above!


Jag tänkter vara med i utlottningen - tänker du?