Dags att komma ur garderoben!

Jo, det finns en anledning till min bortavaro - en liiiiiiten anledning som kommer att växa med tiden och göra sin egentliga entré i vår värld i mitten av mars nästa år (om Gud vill o tygen håller).

Jag gick i gravid-dvala och orkade inte mer än jobba, när jag kom hem däckade jag på soffan. Illamåendet tog över min kropp och sög all must ur mej.

Nu börjar nog livet gå tillbaka lite till det normala, tror (och hoppas) jag.

Så, nu vet alla ni (två???) bloggläsare hur det hela ligger till - ska försöka ta mej för att fota lite magbilder, men är man tjockis i vanliga fall så blir man ju inte direkt smalare med en liiiiiten bebis i magen.... Och så gillar jag INTE att vara med på bild, men jag får väl offra mej....

Lite kortmakeri mitt i allt!

För er som trott att jag helt försvunnit - nej, jag lever och knallar på!

Jag har haft begränsad (läs ingen) lust att skapa något som helst de senaste månaderna... Och så har jag inte haft någonstans att sitta o pyssla. Det som har pysslats har mest varit nödutryckningar när någon helt plötsligt bestämt sej för att fylla år eller så... (ohyfsade släktingar o vänner *fniss)

Scannern har varit utan ström, och jag har inte kunnat föreviga de få alster som jag åstadkommit, men här kommer i alla fall två kort, så att ni inte tror att jag helt glömt bort hur man gör!

En liten prinsessa
Kort till en liten nyfödd prinsessa - min arbetskompis fick en dotter i tisdags i förra veckan

Matilda - mermaid
En av mina goaste vänner - Matilda (mermaid) fyllde år förra veckan och detta kort lyckades jag åstadkomma till henne. Lite utflippat - men jag gillar det! (Tack
JennyS för inspirationen till solen)

Nog om detta, hoppas få lite mer gjort under veckan, kanske dimper det ner lite nya julstämplar från Pysselmyran i låddan!