Allmänt elände!!!

Ingen varaktig förbättring av lillkillens feber :( Nu har han dragits med den till och från sen i måndags. Vi var hos doktorn idag, och när vi var där hade han ingen feber, men på eftermiddagen steg den snabbt igen, och han hade över 40 grader när har la sig... Doktorn hittade inget direkt fel på honom, förutom att han var lite röd i en örat och trumhinnan buktade lite... Så vi får köra hårt med Alvedon och hoppas att febern försvinner..

Missade lillbrorsans kalas, vi får se hur det blir med Martins trettioårskalas imorgon...

Och till råga på allt ingen Sanna online på hela dagen!

Fick tröstshoppa lite hos Jane på
Scrapaddicted i alla fall, så nu känns det lite bättre ;o)

Lite tumhållning för snabbt tillfrisknande Oscar hade inte suttit helt fel!

Allmän sjukstuga!!!

Här är det inte alls friskt...

Jag har dragits med en rääälig förkylning i en vecka, Oscar har haft feber sen i måndags - stackaren, och Jonas är ordentligt förkyld han också! :( Sååå typiskt när jag har sportlov och Oscar skulle skolas in på förskolan!

Men jag har i alla fall hunnit scrappat lite de senaste dagarna...

    

Det har blivit kort, ville ju tvunget använda mina nya härliga stämplar från Forma Hantverk och den nya Retro flower punchen. Och jag är faktiskt mycket nöjd med resultatet...

Nu håller vi tummarna för att Oscar ska bli fri från febern tills imorgon, så vi slipper läkarbesök och kan åka på lillebrorsans kalas imorgon kväll...

Kram

Scrappat massor idag!

Första dagen på sportlovet för mej! Dras med en präktig förkylning, men jag lät inte den stoppa mej... Idag skulle det scrappas!!!

Och tro det eller ej så har jag åstadkommit tre LOs under dagen - det är inte ofta man hinner med så mycket! Alla tre layouterna är till ett temaalbum jag ska göra om vårt husbygge. Mitten LOn är gjord efter en skiss av Lindzi på scrappiz!

       36103-8

Klicka på bilderna för att se dem lite större...

Annars så håller vi (eller sambon) på att skola in lillkillen på förskolan - idag har det inte gått nåt bra alls :( Han grät och skrek från det att han kom dit till han åkte hem (två timmar) Nu ikväll såg vi att det är två tänder på väg igenom tandköttet - hoppas att det var därför han var så arg idag och att det går bättre imorgon!


Lite blandat svammel

Har faktiskt hunnit scrappa lite i veckan! Ett månadsblad till Oscars första-år-album...

 

Jag har försökt mej på att doodla (klottra) lite och resultatet blev faktiskt bättre än väntat. Det kommer jag definitivt att testa på igen!!!

Det har varit lite mycket på jobbet i veckan, men inte mer än man kan leva med... Det var lång storkonferens i tisdags. Som tur var slapp jag ifrån en ytterligare kvällskonferens mellan 18.00 och 19.00 så jag hann hem och busa lite med Oscar istället.

När jag satt och tittade på en av favvis såporna - Desperate Housewives - så började jag göra ett kort efter en skiss som jag fått av Sanna . Lyckades färda kortet i onsdags och det kommer att dimpa ner i en postlåda på alla hjärtans dag på tisdag!Igår var det fortbildning i Hässleholm mellan 18 och 21. En jätteintressant föreläsning av en psykolog som heter Lasse Lindsjö. Han pratade om samtalsteknik. Många tankar sattes igång i mitt huvud, och man kommer verkligen att tänka lite längre än näsan under nästa samtal...

Imorgon är det fredag, och det är helt underbart, för då är det bara en dag kvar tills det blir miniscrapträff här hemma hos mej!!!! Längtar så jag håller på att bli blå!!!!

Nu ska jag dra mej mot sängen!!!

Kram

I've been tagged!!!

What were you doing 10 years ago?
I was doing my final year in gymnasiet. I lived with my parents. I was trying to avoid all questions about why I never finished taking my drivers license...

What were you doing 1 year ago?

I was at home looking after my little son. I just got started on my new hobby - scrapbooking! Most of my time was problably spent in front of my computer!


Five snacks that you enjoy (in no particular order because all snacks are created equal):

OK, I've got two great new years resolutions, not to eat candy or potatochips. But I do enjoy some snacks; cheese doodles, peanuts, chilinuts and... cookies

Five songs to which you KNOW all the lyrics:

With some background music - most songs on our "mixed music"-playlist
Without background music - a lot of childrens songs
If I have to name five...
- Sista sommaren
- Blinka lilla stjärna
- Lilla snigel
- Lingonben
- Vi cyklar runt i världen


Five things you would do if you were a millionaire:

Buy a car for just me
Get our upper floor ready built, NOW
Travel more
Buy a lot of scrap material
Pay of my student loans...

Five bad habits:

Getting stuck in front of the computer too long
I can't say NO (I'm getting better at it)
Just dropping things where I am and then forgetting about them...
Trying to get out of every kind of exercise
Eating a lot og things that I know that I shouldn´t do...


Five things you like doing:

Scrapbook
Chat over the internet
Read
Listen to music
and of course to play whith my adorable little son!!!

Five things you would never wear, buy or get again:

push up-bras
stay ups
short skirts
thongs
cheep perfume

Five favorite toys:
My computer
My QuicKutz handtool
My mobile phone
hrm, can't think of anything else...

Five people you are tagging :
Carola
JennyS
Linda Muhr
Karin
Liza