Lite blandat svammel

Har faktiskt hunnit scrappa lite i veckan! Ett månadsblad till Oscars första-år-album...

 

Jag har försökt mej på att doodla (klottra) lite och resultatet blev faktiskt bättre än väntat. Det kommer jag definitivt att testa på igen!!!

Det har varit lite mycket på jobbet i veckan, men inte mer än man kan leva med... Det var lång storkonferens i tisdags. Som tur var slapp jag ifrån en ytterligare kvällskonferens mellan 18.00 och 19.00 så jag hann hem och busa lite med Oscar istället.

När jag satt och tittade på en av favvis såporna - Desperate Housewives - så började jag göra ett kort efter en skiss som jag fått av Sanna . Lyckades färda kortet i onsdags och det kommer att dimpa ner i en postlåda på alla hjärtans dag på tisdag!



Igår var det fortbildning i Hässleholm mellan 18 och 21. En jätteintressant föreläsning av en psykolog som heter Lasse Lindsjö. Han pratade om samtalsteknik. Många tankar sattes igång i mitt huvud, och man kommer verkligen att tänka lite längre än näsan under nästa samtal...

Imorgon är det fredag, och det är helt underbart, för då är det bara en dag kvar tills det blir miniscrapträff här hemma hos mej!!!! Längtar så jag håller på att bli blå!!!!

Nu ska jag dra mej mot sängen!!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jaa doodla kan du verkligen! Ska bli kul att se vad du mer hittar på! Såå trist att vi inte kunde ses idag, har deppat hela kvällen! Tuuur att det inte är så länge tills på lördag iallafall, saknar er såååå mycket! kraaam!

2006-02-09 @ 22:03:12
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0