Bröllop igår (igen)

Igår var vi på ett underbart bröllop på Lillö i slottsruinen. Det var en av Jonas kusiner som gifte sig.

Det var en vacker vigselceremoni och efter det åkte vi en tur på Helge å med en sight-seeing båt, lite mulet var det men när båten stannade till för att en av gästerna skulle sjunga för brudparet sprack molnen upp och solen sken av all kraft!
Vi satte kurs mot Kristianstad igen och molnen tätnade och mörknade mer och mer ju närmare landstigningsplatsen vi kom. När vi satt båda fötterna på fast mark igen började det skvätta lite - men de flesta hade med paraply, så det var ingen fara.
Festen skulle hållas på restaurang Kvarnen så dit tog vi oss till fots. De sista gästerna hann inte mycket mer än in under restaurangens markis förrän himlen fullkomligt öppnade sig... Snacka om tur, eller var det bara väldigt väl planerat :)
Festen var helt kanon, mycket trevligt folk att prata med och en del alldeles lagom långa tal och lite spex toppat med god mat och sen dans. Jag dansade så jag var helt svettig, men svettigast var nog brudgummen som tog varje chans till en dans med någon av gästerna kvinnor som män!

Och det jag egentligen skulle göra var ju att visa bilder på presenterna som brudparet fick av oss...


Är det inte så att alla brudpar bör få en brödrost i bröllopspresent? De fick i alla fall en av oss (som inte funkar visserligen) men i brödrosten hade jag pysslat till två rostmackor. På den ena stod det "Det är det som är på insidan som räknas" och i brödrosten hade vi sedan lagt ett resepresentkort.


En liten tavla till minne av bröllopsdagen pysslades också till...

Vet inte om presenterna öppnades på plats eller inte... Så jag vet inte vilka reaktioner presenten mötte (men jag var nöjd med den i alla fall).Vi gick hem innan festen var riktigt slut, en av oss var trött och sliten (och det var inte jag). Men roligt hade vi det kan jag lova!!!

Idag blir det till att ta det lugnt och låta huvudet komma i kapp, lite sliten är man allt!

En LO till har det blivit...


Här kommer lite mer bröllopsscrap...

Håll till godo!


Hur fyller man mjölk i kossorna...

Mitt uppe i bröllopsscrappen kände jag att jag bara var tvungen att dokumentera E:s tankegångar igår när vi körde hem efter en mysig kväll hos farmor & farfar...Gullunge!!!

Vilken tur att hon pratade om kossor, så jag fick tillfälle att köpa det här
underbara kitet från GingerScraps med bondgårdstema!

Och så ytterligare en...

Den sista för idag?


En till...Och nu ska jag ge mig på en till, tänkte jag...

Någa LOs till...Mycket som man vill dokumentera... Har gjort ett par LOs utan bilder med text om sånt som jag vill minnas!

Bloggar lite bröllopsscrap...

Har hittat ett digikit på Two Peas som jag tycker andas lite sommar och bröllop, så det kör jag med till LOsen med bilder från bröllopet. Ska bli en fotobok med digiLOs och en med bara foton som brorsan tog, tänkte jag...

Här är de fyra sidor som jag gjort hittills...

Det kommer mer förhoppningsvis ganska snart...