Osså lite scrappat...

Jag har scrappat två LOs (kryss i taket)...

Det kändes lite ovant - har ju mest gjort kort på senaste tiden!

Här är de i alla fall!

36103-39

Sara har fixat en scraplift-utmaning på Scrappiz för stödmedlemmarna - så klart hakade jag på. Det var jätteroligt att lifta någon annans LO! Hittar inte originalet på min dator just nu... Men min tolkning blev inte så lik....

36103-38

Den här LOn är min tolkning på JennySs skiss på ScrapRoom för någon vecka sedan.
Sonen busar med mina stansar medan jag scrappar - och detta måste ju förevigas!

Har visst snöat in på vit CS jag också!

Just nu sitter jag och håller tummarna för att det slutar blöda i brorsans knä som han opererade i går... Inte lätt att ha honom så långt borta (Kalmar) när inte allt är som det ska... *håller tummen*

Kramen!

Jag har blivit DT!!!!

Det var ett tag sen jag skrev sist! Men lite kuliga grejer har hänt sen dess.

Ni vet ju att jag sökte till
Pysselmyrans desigteam och jag blev väldigt glad att få ett samtal av Sofia som frågade om jag fortfarande var intresserad av att vara med i teamet. Och det var jag så klart så nu är vi ett team på tre tjejer (jag, Stina (Maräng) och Camilla (Arden)) som designar kort till Pysselmyran - det är så roligt och spännande. Fast lite prestationsångest för det med sej - jag får hoppas att det går över!

Fick ett stort roligt paket med stämplar i fredags så några kort har jag lyckats åstadkomma!

36103-41

36103-40

Dessa två kort har Sofia med sej till mässan i Stockholm i helgen.

Och så är det ju morsdag på söndag, så några morsdagskort har jag också fått till...

36103-45

36103-44

36103-43
Idéen till kortet ovanför är snodd från min DT-kollega Camilla... Tack!!!!
 

36103-42

Kramen!

Mycket natur idag :o)

I fredags lämnade vi Oscar hos Jonas föräldrar. Vi skulle få en barnledig helg - den första på lääääänge. I lördags kväll var vi på 30 års fest hos vår kompis Anders - sååå länge sen jag var på fest att jag nästan glömt hur kul det var. En sak till jag glömt var hur trött och sliten man är när man vaknar klockan åtta morgonen efter och inte kan somna om.... Vi var väl hemma runt ett och kom i säng vid halv två-snåret, så någar timmars sömn till hade väl inte skadat. Men det är inget att göra åt bara att stiga upp och njuta av dagen som komma skall!

Inspirerad av
Sannas trädgårdsarbete i går så gav jag mig iväg till plantskolan i förmiddags. 20 grader varmt och helt underbart väder!!!! In mot vår ena granne, vid vårt gamla garage har vi en plätt jord som jag blir arg och sur varje gång jag går förbi - den var offer för dagens "Gör om mej".

I morse såg det ut så här:

Före

Det var mååånga som kom på samma tankar som jag och plantskolan var smockad med köpsugna trädgårdsfantaster. Jag irrade runt ett bra tag och visste inte riktigt vad jag skulle köpa för växter. Det enda jag visste säkert var att det skulle vara blommande perenner och så ville jag ha två ganska stora gräsplantor.

Det hela slutade med två vita löjtnantshjärtan, två rosa/röda plymanemoner, fyra rosa tusenskönor, två vita tusenskönor (ettåriga), tre fetknoppar, två rödbladiga fetbladiga växter som jag inte minns namnet på och till sist tre plantor småvitblommiga marktäckare.

Men jag kunde ju inte åka hem utan mitt gräs, så jag for vidare till stans andra plantskola och hittade precis såna gräsplantor jag ville ha! *jippie*

Nästan två timmar efter det att jag kört hemifrån var jag till slut hemma igen - men oj vad trött man kan bli av att shoppa växter...

Jag gav inte mej själv en chans att slappna av och bli ännu tröttare utan jag grep tag i att rensa bort ogräset i den blivande rabatten, vände ner fem säckar planteringsjord i den gamla jorden *pust* Det var riktigt jobbigt vill jag lova!!!!

Efter en snabb lunch kunde jag äntligen börja plantera. När klockan var 15.00 såg rabatten ut så här:

Efter 

Nu ska det till lite kantsten runt om rabatten och så stenkross mellan kantstenen och uppfarten, men det är en helt annan historia!!!

Lovade ju att hålla er uppdaterade i min odling - så här såg det ut idag, det har kommit upp små växter i nästan alla de små krukorna! Spännande att se om det kan bli något vettigt av detta!

Odling

Det enda som inte varit bra den här helgen är ju att jag missat cybercroppen på scrappiz... Men det kommer väl fler tåg!

Och så har jag en väldigt kulig hemlis - men den kan jag inte berätta ännu.... Så ni får vara nyfikna ett litet tag till. Kan ju säga på en gång att den har inte med barn att göra i alla fall!!!

Kraaaam!

(har du orkat läsa ända hit så är jag mycket imponerad)

Mer kräk och lite vårpyssel...

Gick i min enfald och hoppades att Oscars magsjuka var borta igår. Men idag kom den tillbaka som en blixt från en klar himmel. Vi satt i bilen på väg till IKEA. Helt plötsligt hör jag Oscar hosta och klökas bak i bilen och katastrofen var ett faktum! Hela Oscar, hans bilstol och en bra bit av sätet alldeles nerkräkta... Det var bara att vända bilen och köra hem med en halvt panikslagen blöt och väldigt ledsen unge...
Jag ska bespara er resten av detaljerna, men han har i alla fall inte kräkts mer sen...

Nu i kväll har jag och Oscar sått lite frön - en del var gamla, så vi får väl se om det blir något av dem...
   

Ni får väl följa utvecklingen här!

Snälla håll tummar och tår för att Oscar blir frisk nu och att vi slipper bli sjuka!!!!

Kram!