Skånes djurpark

I måndags var vi på Skånes djurpark med mormor och morfar (farmor o farfar o svägerskan skulle följt med, men fegade ur för att det verkade bli regn ;) )

Vi hade underbart djurparksväder - inte för varmt och inte för kallt, lite sol och i det närmaste inget regn (det kom ett par droppar men det räknas knappt som regn)

De flesta djuren var villiga att visa upp sej - kunde det bli bättre???

Här är lite bilder från dagen:

image181
Det Oscar gillade bäst med djurparken var grävmaskinerna precis innanför entrén. Vi fick knappt med honom att titta på djuren. Hela rundan runt parken undrade han när han fick gå till grävskopan...

image182
Traktorn kom inte långt efter grävmaskinerna i popularitet hos sonen. (Innan vi skulle åka hem skulle han bara köra och hämta pizza med traktorn )

image183
Skogens konung ställde villigt upp på en bild.

image184
För alla er som läst barnboken "Petter och hans fyra getter" så presenterar jag geten Vit. Vi letade NOGA efter Röd, Gul och Blå men de var inte på plats i parken den här dagen.

image185
Solen tittade fram emellanåt...

image187
Till och med "lilla" jag fastnade tydligen på bild, dagen till ära.

image186
Ebba ammades när vi kom fram, var med och fikade sen sov hon HELA rundan i parken. Innan vi åkte hem fick vi väcka henne så hon fick mat innan vi körde hemmåt igen.

På det hela taget en mycket lyckad dag som avslutades med en suuuupergod pizza/kebabtallrik från favvis pizzerian. Alla var sååååå hungriga att vi kunde ätit i stort sett vad som helst... Men kebab är MUMS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0