Scrappat lite granna till...

Visst är det härligt när man känner att det bara flyter på när man scrappar. Har funderat och vänt och vridit på den här LOn i mitt huvud ett tag nu, så när jag satte mej ner och verklign fick tummarna loss att scrappa bara flöt allt på och LOn blev faktiskt bättre än jag hade vågat hoppas på!

När jag skulle ladda upp på scrappiz såg jag att månadens tävling handlade om att scrappa på temat kärlek, och vad är detta om inte en LO om min kärlek till min underbare lille son! Så jag laddade upp i tävlingskategorin - inte för att jag tror att jag har nån chans att vinna, men det är ju kul att ge det ett chans! 

36103-106

Bara tre veckor kvar att jobba innan jag går på föräldraledighet - underbart, börjar bli lite tungt o jobbigt att stå o gå mycket...

Baka lussekatter

Äääääntligen har jag fått tummarna loss och fått scrappat lite till Oscars album. Känns som om det var en evighet sen jag scrappade foton (och det är det också).

Fick en massa bra bilder när jag och Oscar bakade lussekatter och det var superkul att kunna scrappa så många av dem på den här dubbeln!

Baka lussekatter

DT-kort

Jag låg i sängen en kväll och helt plötsligt poppade idén till det här kortet upp. Är såååå glad att jag kom ihåg vad jag tänkte när jag vaknade dagen efter!!!

Prinsesstårta

Stämplarna är från
Pysselmyran.
 
(Ebba är ett av de namn vi funderar på till Bebis *fniss*)

Ser jag ut att vilja sova????

Ser jag ut att vilja sova????

Så här pigg o glad var min lille skrutt ikväll när han skulle somna. Men *peppar, peppar* har han faktiskt lärt sig somna själv i sin säng! Håller tummarna för att han somnar snart....

Bara lite vardag :o)

Imorgon börjar vardagen igen - så jag tänkte att jag bara skulle göra ett vardagsinlägg idag!

Igår rasade min scannner ihop - så jag kunde inte scanna de två DT-korten jag gjort i veckan. Hur trött blir man inte när allt bara går emot en!!!!

Efter alla helger och alla månader av obefintlig scraplust så har jag äntligen fått lust att sätta mej och scrappa igen. Idag har jag beställt ett 50-tal foton, så nu hoppas jag att scraplusten sitter i tills bilderna har kommit ;o)

Ikväll har vi ätit spagetti och köttfärssås till kvällsmat och så här lycklig är mitt lilla hjärtegull när han får en av sin favvisrätter!

Spagetti

Imorgon har vi planeringsdag på jobbet, bläää. Men det får ju gå - inte mycket annat att välja på :o(

Hoppas att jag kan visa upp lite scrappade LOs här snart igen....

>---- Kramar till alla som orkar läsa min blogg!!!! ----<

Ny UL-undersökning...

Idag har jag och sambon varit på sjukhuset och kikat på bebis igen. Det är lika underbart varje gång.

Allt såg bra ut idag också, men vi ska dit på en koll till 30/1. De vill väl hålla kollen så att allt verkligen är som det ska och att lill-bebben växer som den ska.

Försökte få till en magbild igår, men jag får nog ha sambon till att fota - det blir inte bra att fota i spegeln!

Kunde inte låta bli att köpa en liten underbar overall till bebben idag när vi var inne och skulle byta en tröja till Oscar på HM. Och så passade vi på att inhandla en bärsele på Babyproffsen, de hade extrapris fram till den 14:e så vi passade på att fynda.

Skönt att det inte är så mycket grejer man "måste" handla till andra barnet...

På måndag börjar jobbet igen, men det är bara 6 veckor att jobba innan jag går på föräldraledighet!