Boknörd - jag?!?


Japp, jag är visst lite boknörd - trodde faktiskt att jag skulle vara mer boknördig ;o)

Minialbum till lillebror...

Japp, min store lillebror fyllde 25 för snart en månad sen. Han är riktigt stor nu och har flickvän, lägenhet och riktigt jobb ;o)

Jag ville ge honom något speciellt på födelsedagen, kunde inte komma på någon bra grej som var vettig, användbar, tog lite plats (skulle fraktas på tåget till Stockholm) och samtidigt en trevlig minnesgrej... Inte så stora krav på present *fniss*. Det fick bli pengar istället... Men inte kan man som scrappare bara lägga pengarna i ett kuvert och sen vara nöjd. Idén som dök upp i min skalle var ett mini-album med bilder på brorsan, frågor och svar på något sätt... Efter ett par nätters grubblande så blev resultatet så här!

image314
Framsidan


image315
Nyföding

image316
Generationsbild, lillebror, pappa, farfar och farfars far

image317
Försteklassare

image318
Fotbollsspelare

image319
Konfirmand

image322
Studentsnygging

image323
Lumparpolarna

image324
Högskoleexamen

På ena sidan - foto. På andra sidan - tagficka med fråga på och på tagen står svaret. Bakom tagen ligger "priset" om man kan svara på rätt på frågan!

Fyller på med lite kort...

De här korten har jag fotat och sedan har de legat på minneskortet i kameran sen i början av februari... Jag, snabb??? Nä, det har jag nog aldrig blivit beskylld för att vara ;o)

Det första fick min härliga kusin på sin födelsedag. Det är i det närmaste snott rakt av från ett kort som
Tussan gjort.

image312

Och det andra är Alla Hjärtans Dagskortet vi skickade till våra nära o kära! Alla fick likadana (aj, det gjorde ont att massproducera) men det fanns varken tid eller inspiration till att göra unika kort.


image313

Nu har jag äntligen laddat upp korten som legat i kameran och samlat damm ;o)

Har inte försvunnit...

Näpp, jag finns kvar, men det är inte mycket datortid här inte.

Vi håller på att fixa lite här hemma och detta innebär att jag inte längre har någon pysselplats (kommer förhoppningsvis inom kort att färdigställas en ny i ungarnas lekrum!)

Pysselrum blir sovrum, sovrum blir lekrum och så småningom ska O:s sovrum delas med lillasyster... Det är en del att stå i och en massa lådor som flyttas rundor.

Nu är skjutdörrar uppsatta i nya sovrummet och inredning har monterats - nästan helt klart... Bäddsoffa och fåtöljer är nermonterade och väntar på nytt hem (intresserad av att ge dem ett nytt hem - hör av dej!)

Förutom fixande och donande så har vi hunnit med en hel del sjukdomar - div förkylnigar, maginfluensa och ryggskott är en del av det vi gått igenom senaste tiden...

Hoppas snart min nya hörna blir klar så jag kan få skapa lite, fast nu påskpysslas det på bred front här hemma ;o)