God fortsättning!

Nu är julen över och nästa festlighet närmar sej med stormsteg!

Skönt att vi ska bort på nyårsafton och det innebär ju mindre springande, plockande, fixande och så slipper vi laga mat till ett halvt kompani *fniss*. Fast jag älskar att ordna fest för släkt och vänner så lite saknar jag det...

Julafton var en hit - O var i sitt esse och längtade efter tomten och gästerna hela förmiddagen fram tills gästerna kom och fikade till Kalle Anka klockan tre. Sen kom äntligen tomten vid fyratiden. I år var han inte alls så rädd som han var förra året. Ebba sov som en sten när tomten kom, så hon får vänta på att träffa honom tills nästa år!

Pappa hade åkt på nån magbasilusk och kunde inte äta julbord med oss andra, han fick nöja sej med kokt torsk och ris. Stackaren, men han fick ju vara med och fira i alla fall!

Fick lite pengar i julklapp - fick uppmaningen att köpa nåt som gör mej glad och då tänkte jag direkt på en sån här liten rackare:

image303

Så nu hoppas jag att den kommer snart så jag kan scrappa minialbumet med Es dop som jag gått och klurat på...


Fick ett underbart halsband av mina föräldrar - ska fota det och visa bild här!!!

Julkortsuppladdning nr2

Ah, vad tusan, jag laddar upp resten - det är ju snart julafton ändå *fniss*

Det var alles!

Hoppas nu att alla får en riktigt underbar jul!!!

Julkortsuppladdning nr1

Mycket glitterlim, diamond glaze, och åtskilliga streck med den underbara Sakura glitterpennan (som jag fick av Sanna) har det blivit, men till slut var alla 30 julkorten klara. Här kommer de första 10.

Klicka för att få se dem större!
Dopkort...

Ett dopkort... Har två till i kameran, men den är inte tömd på lääänge...

image272

Oj, vad blekt kortet blev i scanningen... Får väl fixa till det sen....


Allmänt blääää...

Igår skulle vi på julfest med kompisarna, O var hämtad av mina föräldrar, revbenen till julbordet var färdiga och det var en halvtimme tills vi skulle köra. Vad händer? Jo, så klart spyr lillfia ner halva vardagsrummet och förgyller dagen ytterligare genom att fylla två blöjor... Resultat - vi missar julfesten som vi sett fram emot så länge.

Och som om inte det var nog så kunde vi inte åka på barnens nästkusins dop...

Själv har jag mått pyton hela dagen - tror att jag fått magkatarr eller nåt, för det vill inte riktigt ge med sej. Men sån har jag en förmåga att bli "psykiskt magsjuk" så fort någon säger maginfluensa och än värre blir det om någon nära mej kräks...

Nu hålls här tummar och tår för att resten av familjen håller sig frisk och slipper magsjukan.

Det braiga är väl att det är en hel vecka till jul och vi hinner förhoppningsvis bli friska hela högen innan dess i vilket fall som!!!

Nu ligger alla julkorten på lådan!

Alla julkorten är postade och under veckan kommer jag att lägga upp alla korten här i bloggen!