Härlig sommardag!!!

Men hallå - var kom all den här värmen ifrån??? Jag blir lika chockad varje år. Kan det verkligen vara så här varmt???

Det är bara att bita ihopa och tvinga sej själv att njuta ;o)

Igår var vi på examensfest hos en kompis som tog sin förskollärarexamen (jag vet att det inte heter så längre, men det är ju sååååååå krångligt nu). Smarta Linda glömde kameran hemma, så det finns inga fotobevis på festen :o(

Men idag har kameran varit med hela dagen - kul med lite nya foton. Tänkte dela med mej lite av vår dag...

image155

Vi blev bjudna på lunch av Mormor Majken på Pråmen i Åhus. Oscar käkade köttbullar med mos och lingon *mums* och vi andra gottade oss med en varsin supersmarrig räkmacka. Till efterrätt tog vi oss en glass på glassbåten - helt underbart gott!


Sen körde vi till svärisarna i Yngsjö, blev bjudna på fika och sedan en underbar middag med grillat kött och tillbehör. Känns som om vi inte gjort annat än att äta hela dagen :o)

image156

Mitt lilla charmtroll i full fart med att prata med pappa! Hon har börjat jollra som svar när man pratar med henne. Helt underbart att lyssna på! Kan inte fatta att hon redan är 11 veckor gammal!!!

image157

image158

Innan vi körde från stan körde vi inom på Maxi och köpte en liten pool till Oscar att ha hos farmor och farfar. Tur var det, det var så varmt så han nästan smälte. Faster Jenny är bra att ha när man vill busa!

Båda barnen somnade som stenar i bilen på vägen hem.

Imorgon ska vi fira min pappas födelsedag - juni och juli är FULLA med födelsedagar. Tårta är gott ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0